KERSTWENS 2017

//KERSTWENS 2017

Beste klanten,

Bijna is het zover, kerstmis staat voor de deur en daarmee verbonden het einde van het jaar.
Het is altijd een spannende tijd. Je kijkt terug op het afgelopen jaar en wat daarin allemaal gebeurd en je kijkt ook al vooruit naar het nieuwe jaar.

Voor PIEK was 2017 een innoverend en positief jaar. We mochten nieuwe klanten begroeten en diverse interessante opdrachten uitvoeren. Ook hebben we onze opleidingslocaties voor u meer geografisch verspreid. Verder locaties zijn Barcelona, Budapest, Bratislava, Boekarest, Praag en Parijs. Deze locaties komen bij de bestaande locaties in Heerlen (Nederland), Bretten (Karlsruhe), Singen, Munster en Amberg (Duitsland).

Daardoor zijn wij beter bereikbaar voor onze klanten. In de verschillende regio’s. Kort bij de klant zijn, is belangrijk voor ons. Wij leren van onze klanten omdat u precies weet wat u
nodig heeft om de concurrentie steeds een stap voor te blijven. Alles wat wij van u leren, integreren onze trainers in de opleidingen. Voorbeelden uit uw praktijk geïntegreerd in onze
training, daarmee bereiken we een optimaal synergie effect.

Door nauw met u samen te werken en onze gemeenschappelijke thema’s binnen de elektronische verbindingsindustrie slagen wij erin om voor u een goede samenwerkingspartner te zijn. Dit wordt nog eens versterkt door de inzet van onze nieuwsbrief, artikelen en mailingen. Wij willen graag onze kennis en ervaringen met u delen.
Deze activiteiten zullen we ook in 2018 voortzetten.

Omdat de tijd voor de kerst altijd een hectische periode is, houden wij het nu kort.

Wij willen u bedanken voor de vele successen die wij samen met u mochten beleven en wensen dat we dit het komende jaar kunnen voortzetten.

Hartelijk dank, mooie feestdagen wensen wij en uw familie.

Uw Ben en Rob Walls en het hele PIEK-team

2017-12-21T08:22:45+00:0021 december 2017|PIEK Nieuws|