Kiezen voor PIEK is kiezen voor een kwaliteitspartner

//Kiezen voor PIEK is kiezen voor een kwaliteitspartner

Waarom heeft u eigenlijk voor PIEK gekozen? Is de vraag die wij steeds stellen aan nieuwe klanten. Recentelijk stelden we deze vraag ook aan een directielid van een toonaangevend bedrijf in de medische sector.

“Kwaliteit staat voorop in onze sector. We leveren apparatuur voor operatiekamers, en kunnen het ons niet permitteren om ook maar een keer een product af te leveren dat niet voldoet aan de afgesproken kwaliteitscriteria. Er hangen mensenlevens af van onze apparatuur. Dus willen we alleen samenwerken met partners die onze business kennen en ook ons kwaliteitsniveau kunnen leveren. Zo zijn wij bij PIEK terecht gekomen.”

“Verder heeft PIEK een uitstekende reputatie in de wereld van de elektronische verbindingsindustrie. Niet alleen maar omdat haar trainers onafhankelijk zijn, zij werken alleen maar voor PIEK, maar ze hebben een grote schat aan ervaring en werken wereldwijd. Hierdoor kennen ze de problematieken die spelen binnen de verschillende sectoren en kunnen de voorbeelden meenemen naar ons bedrijf. Hierdoor leren onze medewerkers veel meer dan dat er in de IPC richtlijnen staat.”

“Wat ook nog belangrijk voor ons bedrijf is dat we bij PIEK terecht kunnen als we een dringende vraag hebben. De consultants van PIEK staan ons meteen te woord en geven ons een bruikbaar en toepasbaar advies. Hieraan merk je de grote ervaring die de medewerkers van PIEK hebben. Voor ons is PIEK de kwaliteitspartner waar we graag mee blijven samenwerken.”

2018-09-18T13:06:58+00:0018 september 2018|PIEK Nieuws|