De IPC-6012 norm omvat kwalificatie en prestatie eisen van starre printplaten, inclusief enkelzijdige en dubbelzijdige printplaten, printplaten met of zonder doormetalliseringen, multilayer printplaten met of zonder blind/buried vias en metaal kern printplaten. Het houd zich bezig met eisen voor finishers and oppervlakte bedekkingen, geleiders, gaten/vias, frequentie van aanvaardbaarheid tests en kwalitatieve overeenstemming alsmede elektrische, mechanische en omgevings eisen. Wij bieden zowel de Certified IPC Trainer als ook Certified IPC Specialist programma’s aan.

Waarom is de IPC-6012 belangrijk voor fabrikanten, gebruikers en inkopers?

IPC-6012 Qualification and Performance Specification for Rigid Printed Boards is het document voor visuele inspectie en eisen voor de materialen, processen, testen, kwalificatie en steekproef inspectie. Dit is de reden waarom de IPC-6012 training belangrijk is voor fabrikanten, gebruikers en inkopers. De training bied al de noodzakelijke materialen om deze succesvol af te sluiten. Beneden kunt u een overzicht zien van de programma’s die we aanbieden. Heeft u vragen over PIEK of ons IPC-6012 certificering programma, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor informatie over het programma zie de Engelstalige versie: IPC-6012 Training and Certification Program

IPC-A-6012
Training Kalender

Geplande regionale IPC-6012 trainingen

De data die opgesomd staan op onze website onder de kopjes trainingsoverzicht en cursuskalender zijn er speciaal voor onze klanten die maar een of enkele medewerkers hebben die getraind moeten worden in een specifieke cursus.

StartdatumTrainingTaalPlaats 
24-10-2017IPC-6012EngelsHeerlenOfferte Aanvraag
08-11-2017IPC-6012DuitsKarlsruheOfferte Aanvraag
29-11-2017IPC-6012EngelsHeerlenOfferte Aanvraag
29-11-2017IPC-6012FransHeerlenOfferte Aanvraag

Meer geplande regionale PIEK en IPC trainingen …

Wij bieden enkele veel gevraagde opleidingen aan als open inschrijving. Kijk op de training kalender op onze website wanneer en waar, welke cursussen gepland staan. Als u een of meerdere van uw medewerkers wilt aanmelden voor een of meerdere trainingen, vul dan a.u.b. het offerte aanvraag formulier in.

PIEK en IPC trainingen voor groepen

Voor het certificeren en hercertificeren van groepen van medewerkers voor een van de door PIEK aangeboden cursussen, zoals beschreven in het trainingsoverzicht, kunnen wij u een speciaal aanbod doen. Bij theoretische cursussen hanteren we een speciale prijs voor groepen tot maximaal 15 deelnemers. Bij praktijk gerichte trainingen hanteren we een speciale prijs voor groepen met maximal 10 deelnemers. Voor verdere informatie over groepstrainingen vul dan a.u.b. het offerte aanvraag formulier in of neem contact op met ons salesteam.

Offerte Aanvraag

Hartelijk dank dat u interesse heeft in een opleiding bij PIEK. PIEK zal ervoor zorgen dat u een op uw wensen en behoeften aangepaste offerte ontvangt die aan uw opleidingsdoelstelling zal voldoen. Let op, afhankelijk van het aantal deelnemers van uw bedrijf kunt u in aanmerking komen voor een staffelkorting. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in. Onze medewerker zal dan uw verzoek in behandeling nemen. U krijgt dan binnen afzienbare tijd ons aanbod. Mochten wij nog aanvullende vragen hebben, zullen wij contact met u opnemen.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)