IPC-A-600 Acceptability of Printed Boards is wereldwijd het belangrijkste document dat gebruikt word als referentie bij de inspectie van bare boards. Dit komt omdat het document belangrijk is voor zowel PCB leveranciers, assembleurs als ook andere gebruikers. Vandaag de dag worden de meeste elektronische producten opgebouwd op een PCB, wat staat voor printed circuit board, oftewel een printplaat. IPC-A-600 Acceptability of Printed Boards, samen met het IPC-6012 Qualification and Performance Specification for Rigid Printed Boards document, is de norm voor vakmanschap en kwaliteit. Het bevat uitgebreide acceptatie eisen voor printplaten ondersteund door kleuren foto’s en illustraties. Het geeft allerlei condities weer, die zich zowel aan de oppervlakte als intern kunnen bevinden.

IPC-A-600 Training en Certificering Programma: verbeteren van het begrip

Wij bieden een IPC-A-600 Training en Certificering programma aan. Dit programma helpt alle afdelingen binnen de elektronische verbindings industrie om hun begrip van kwaliteitseisen voor printplaten te verbeteren. Het verbetert de communicatie tussen PCB fabrikanten, hun leveranciers en ook hun klanten. Het IPC-A-600 certificaat vormt een waardevol draagbaar getuigschrift voor professionals uit de industrie. Bovendien is het een vorm van erkenning voor hun bedrijven. Hier beneden ziet u diverse van onze trainingen voor IPC-A-600 voor trainers en specialisten. Nog vragen? Dan aarzel niet om contact met ons op te nemen.

IPC-A-600 Trainingsprogramma

Daar de IPC Certified Trainer (CIT) opleidingen niet in het Nederlands worden gegeven, verwijzen wij u hiervoor naar de Engelstalige omschrijving: IPC-A-600 Training and Certification Program

IPC-A-600
IPC-A-600 Classroom
Training Kalender

Geplande regionale IPC-A-600 trainingen

De data die opgesomd staan op onze website onder de kopjes trainingsoverzicht en cursuskalender zijn er speciaal voor onze klanten die maar een of enkele medewerkers hebben die getraind moeten worden in een specifieke cursus.

StartdatumTrainingTaalPlaats 
06-11-2017IPC-A-600DuitsKarlsruheOfferte Aanvraag
27-11-2017IPC-A-600EngelsHeerlenOfferte Aanvraag
27-11-2017IPC-A-600FransHeerlenOfferte Aanvraag

Meer geplande regionale PIEK en IPC trainingen …

Wij bieden enkele veel gevraagde opleidingen aan als open inschrijving. Kijk op de training kalender op onze website wanneer en waar, welke cursussen gepland staan. Als u een of meerdere van uw medewerkers wilt aanmelden voor een of meerdere trainingen, vul dan a.u.b. het offerte aanvraag formulier in.

PIEK en IPC trainingen voor groepen

Voor het certificeren en hercertificeren van groepen van medewerkers voor een van de door PIEK aangeboden cursussen, zoals beschreven in het trainingsoverzicht, kunnen wij u een speciaal aanbod doen. Bij theoretische cursussen hanteren we een speciale prijs voor groepen tot maximaal 15 deelnemers. Bij praktijk gerichte trainingen hanteren we een speciale prijs voor groepen met maximal 10 deelnemers. Voor verdere informatie over groepstrainingen vul dan a.u.b. het offerte aanvraag formulier in of neem contact op met ons salesteam.

Offerte Aanvraag

Hartelijk dank dat u interesse heeft in een opleiding bij PIEK. PIEK zal ervoor zorgen dat u een op uw wensen en behoeften aangepaste offerte ontvangt die aan uw opleidingsdoelstelling zal voldoen. Let op, afhankelijk van het aantal deelnemers van uw bedrijf kunt u in aanmerking komen voor een staffelkorting. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in. Onze medewerker zal dan uw verzoek in behandeling nemen. U krijgt dan binnen afzienbare tijd ons aanbod. Mochten wij nog aanvullende vragen hebben, zullen wij contact met u opnemen.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)