IPC-A-610, Acceptability of Electronic Assemblies is een norm die door IPC uitgegeven is. Wereldwijd is het de meest gebruikte IPC norm, vooral door EMS bedrijven en OEM’s (bedrijven die hun eigen producten op de markt brengen). Dit document is beschikbaar in diverse talen, regelmatig worden ook nieuwe vertalingen uitgegeven. Als zodanig heeft het een internationale reputatie als de belangrijkste bron voor aanvaardheidseisen voor elektronische producten voor consumenten elektronica, professioneel gebruikte elektronische apparatuur als ook producten met een hoge betrouwbaarheid. Deze norm is ontwikkeld door vooraanstaande professionals uit de elektronica industrie en toegestaan voor gebruik door vele bedrijven. IPC bied een programma aan dat certificering, training en instructie materialen omvat. Deze zijn gebaseerd op de IPC-A-610 norm en zijn ook beschikbaar voor uw bedrijf.

Laat uw betrokkenheid zien met IPC-A-610

Met het door u verkregen IPC-A-610 certificaat kunt u uw betrokkenheid aantonen dat u wilt voldoen aan genormeerde acceptatie eisen. Het laat ook zien dat uw bedrijf toegewijd is om kwaliteitsproducten te leveren. Dit Training & Certificering programma van PIEK verzekerd uw bedrijf onmiddellijke erkenning, geldigheid en toegevoegde waarde in de elektronica industrie. Velen zijn u al voor gegaan en hebben deelgenomen aan deze training en zijn IPC-A-610 Certified IPC Trainers en Specialists geworden. Trainers ontvangen de materialen en gedetailleerde instructie schema’s om Application Specialists in alle afdelingen op te leiden. Dit kunnen operators, inspecteurs, inkopers, management en verkoop teams zijn. Nog vragen? Dan aarzel niet om contact met ons op te nemen.

IPC-A-610 Trainingsprogramma

Daar de IPC Certified Trainer (CIT) opleidingen niet in het Nederlands worden gegeven, verwijzen wij u hiervoor naar de Engelstalige omschrijving: IPC-A-610 Training and Certification Program

IPC-A-610
Training Kalender

Geplande regionale IPC-A-610 trainingen

De data die opgesomd staan op onze website onder de kopjes trainingsoverzicht en cursuskalender zijn er speciaal voor onze klanten die maar een of enkele medewerkers hebben die getraind moeten worden in een specifieke cursus.

StartdatumTrainingTaalPlaats 
19-09-2017IPC-A-610FransHeerlenOfferte Aanvraag
26-09-2017IPC-A-610DuitsKarlsruheOfferte Aanvraag
26-09-2017IPC-A-610EngelsHeerlenOfferte Aanvraag
17-10-2017IPC-A-610DuitsSingenOfferte Aanvraag
31-10-2017IPC-A-610DuitsBerlinOfferte Aanvraag
07-11-2017IPC-A-610DuitsAmbergOfferte Aanvraag
21-11-2017IPC-A-610NederlandsHeerlenOfferte Aanvraag
28-11-2017IPC-A-610DuitsMünsterOfferte Aanvraag
28-11-2017IPC-A-610EngelsHeerlenOfferte Aanvraag
05-12-2017IPC-A-610DuitsKarlsruheOfferte Aanvraag

Meer geplande regionale PIEK en IPC trainingen …

Wij bieden enkele veel gevraagde opleidingen aan als open inschrijving. Kijk op de training kalender op onze website wanneer en waar, welke cursussen gepland staan. Als u een of meerdere van uw medewerkers wilt aanmelden voor een of meerdere trainingen, vul dan a.u.b. het offerte aanvraag formulier in.

PIEK en IPC trainingen voor groepen

Voor het certificeren en hercertificeren van groepen van medewerkers voor een van de door PIEK aangeboden cursussen, zoals beschreven in het trainingsoverzicht, kunnen wij u een speciaal aanbod doen. Bij theoretische cursussen hanteren we een speciale prijs voor groepen tot maximaal 15 deelnemers. Bij praktijk gerichte trainingen hanteren we een speciale prijs voor groepen met maximal 10 deelnemers. Voor verdere informatie over groepstrainingen vul dan a.u.b. het offerte aanvraag formulier in of neem contact op met ons salesteam.

Offerte Aanvraag

Hartelijk dank dat u interesse heeft in een opleiding bij PIEK. PIEK zal ervoor zorgen dat u een op uw wensen en behoeften aangepaste offerte ontvangt die aan uw opleidingsdoelstelling zal voldoen. Let op, afhankelijk van het aantal deelnemers van uw bedrijf kunt u in aanmerking komen voor een staffelkorting. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in. Onze medewerker zal dan uw verzoek in behandeling nemen. U krijgt dan binnen afzienbare tijd ons aanbod. Mochten wij nog aanvullende vragen hebben, zullen wij contact met u opnemen.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)