IPC J-STD-001 is een norm voor de eisen voor gesoldeerde elektrische en elektronische producten. IPC J-STD-001 wordt wereldwijd erkend als het enige door de industrie geaccepteerde norm die zich bezig houdt met soldeer materialen en processen. Dit document bied ondersteuning voor tin-lood en loodvrije productie. Het volgen van het training programma helpt u de criteria voor materialen, methoden en de verificatie van de eindproducten te begrijpen opdat kwalitatief hoogwaardige soldeer verbindingen en producten geproduceerd worden. De eisen voor alle drie de product klassen zijn opgenomen. Ter verduidelijking worden kleuren illustraties voorzien.

IPC J-STD-001: wie moet aan de training deelnemen?

Wie moet aan de IPC J-STD-001 training deelnemen? Het certificering programma dat PIEK aanbied legt de nadruk op iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van productie processen en methodes, keuze van materialen en apparatuur, opzetten van reiniging eisen, proces controle zaken en aanvaardbaarheid criteria. Zodoende kan dit programma nuttig en van belang zijn voor proces ingenieurs, managers, productie managers, inspecteurs en diverse meer. Als u vragen hebt over onze IPC J-STD-001 training of als u advies wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

IPC-J-STD-001 Trainingsprogramma

Daar de IPC Certified Trainer (CIT) opleidingen niet in het Nederlands worden gegeven, verwijzen wij u hiervoor naar de Engelstalige omschrijving: IPC J-STD-001 Training and Certification Program

IPC-J-STD-001
Training Kalender

Geplande regionale IPC J-STD-001 trainingen

De data die opgesomd staan op onze website onder de kopjes trainingsoverzicht en cursuskalender zijn er speciaal voor onze klanten die maar een of enkele medewerkers hebben die getraind moeten worden in een specifieke cursus.

StartdatumTrainingTaalPlaats 
20-11-2017IPC-J-STD-001DuitsKarlsruheOfferte Aanvraag
04-12-2017IPC-J-STD-001EngelsHeerlenOfferte Aanvraag

Meer geplande regionale PIEK en IPC trainingen …

Wij bieden enkele veel gevraagde opleidingen aan als open inschrijving. Kijk op de training kalender op onze website wanneer en waar, welke cursussen gepland staan. Als u een of meerdere van uw medewerkers wilt aanmelden voor een of meerdere trainingen, vul dan a.u.b. het offerte aanvraag formulier in.

PIEK en IPC trainingen voor groepen

Voor het certificeren en hercertificeren van groepen van medewerkers voor een van de door PIEK aangeboden cursussen, zoals beschreven in het trainingsoverzicht, kunnen wij u een speciaal aanbod doen. Bij theoretische cursussen hanteren we een speciale prijs voor groepen tot maximaal 15 deelnemers. Bij praktijk gerichte trainingen hanteren we een speciale prijs voor groepen met maximal 10 deelnemers. Voor verdere informatie over groepstrainingen vul dan a.u.b. het offerte aanvraag formulier in of neem contact op met ons salesteam.

Offerte Aanvraag

Hartelijk dank dat u interesse heeft in een opleiding bij PIEK. PIEK zal ervoor zorgen dat u een op uw wensen en behoeften aangepaste offerte ontvangt die aan uw opleidingsdoelstelling zal voldoen. Let op, afhankelijk van het aantal deelnemers van uw bedrijf kunt u in aanmerking komen voor een staffelkorting. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in. Onze medewerker zal dan uw verzoek in behandeling nemen. U krijgt dan binnen afzienbare tijd ons aanbod. Mochten wij nog aanvullende vragen hebben, zullen wij contact met u opnemen.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)