Voor fabrikanten en gebruikers van kabelbomen heeft PIEK een training programma gebaseerd op de IPC/WHMA-A-620 norm. Het omvat uitgebreide criteria voor spuitgieten, gieten, draaddoorverbindingen, solderen, crimpen, crimpcontacten zonder isolatie ondersteuning, inline insulation displacement (IDC) connectoren, connectorisatie, starre en vervormbare kabel, flexibele kous, broomstitching, coaxial kabels, testen en meer! Revisie B is de enige door de industrie toegelaten norm voor eisen en aanvaardbaarheid van kabels en kabelbomen. Leden van IPC en de Wire Harness Manufacturers Association (WHMA) blijven voortdurend samen werken om belangrijke updates te ontwikkelen.

IPC/WHMA-A-620: voor trainers en specialisten

Het training programma dat zich richt op het juiste gebruik van de IPC/WHMA-A-620 is onderverdeeld in twee categorieën. Een is voor trainers en de andere voor specialisten. Dit betekent dat het ook mogelijk is uw eigen personeel op te leiden. Dit kan echter alleen als op zijn minst een van uw medewerkers een Certified IPC Trainer is. Hier onder treft u de IPC/WHMA-A-620 programma’s die we aanbieden. Bekijk deze eens en als u vragen heeft, aarzel niet om ons deze te stellen. We willen u graag helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

IPC/WHMA-A-620 Trainingsprogramma

Daar de IPC Certified Trainer (CIT) opleidingen niet in het Nederlands worden gegeven, verwijzen wij u hiervoor naar de Engelstalige omschrijving: IPC/WHMA-A-620 Training and Certification Program

IPC/WHMA-A-620
Training Kalender

Geplande regionale IPC/WHMA-A-620 trainingen

De data die opgesomd staan op onze website onder de kopjes trainingsoverzicht en cursuskalender zijn er speciaal voor onze klanten die maar een of enkele medewerkers hebben die getraind moeten worden in een specifieke cursus.

StartdatumTrainingTaalPlaats 
10-10-2017IPC/WHMA-A-620DuitsAmbergOfferte Aanvraag
10-10-2017IPC/WHMA-A-620DuitsSingenOfferte Aanvraag
10-10-2017IPC/WHMA-A-620FransHeerlenOfferte Aanvraag
07-11-2017IPC/WHMA-A-620DuitsMünsterOfferte Aanvraag
07-11-2017IPC/WHMA-A-620NederlandsHeerlenOfferte Aanvraag
14-11-2017IPC/WHMA-A-620DuitsKarlsruheOfferte Aanvraag
21-11-2017IPC/WHMA-A-620EngelsHeerlenOfferte Aanvraag

Meer geplande regionale PIEK en IPC trainingen …

Wij bieden enkele veel gevraagde opleidingen aan als open inschrijving. Kijk op de training kalender op onze website wanneer en waar, welke cursussen gepland staan. Als u een of meerdere van uw medewerkers wilt aanmelden voor een of meerdere trainingen, vul dan a.u.b. het offerte aanvraag formulier in.

PIEK en IPC trainingen voor groepen

Voor het certificeren en hercertificeren van groepen van medewerkers voor een van de door PIEK aangeboden cursussen, zoals beschreven in het trainingsoverzicht, kunnen wij u een speciaal aanbod doen. Bij theoretische cursussen hanteren we een speciale prijs voor groepen tot maximaal 15 deelnemers. Bij praktijk gerichte trainingen hanteren we een speciale prijs voor groepen met maximal 10 deelnemers. Voor verdere informatie over groepstrainingen vul dan a.u.b. het offerte aanvraag formulier in of neem contact op met ons salesteam.

Offerte Aanvraag

Hartelijk dank dat u interesse heeft in een opleiding bij PIEK. PIEK zal ervoor zorgen dat u een op uw wensen en behoeften aangepaste offerte ontvangt die aan uw opleidingsdoelstelling zal voldoen. Let op, afhankelijk van het aantal deelnemers van uw bedrijf kunt u in aanmerking komen voor een staffelkorting. Vult u a.u.b. onderstaande gegevens in. Onze medewerker zal dan uw verzoek in behandeling nemen. U krijgt dan binnen afzienbare tijd ons aanbod. Mochten wij nog aanvullende vragen hebben, zullen wij contact met u opnemen.

Fields marked with an * are required

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)

(optioneel)