Wie is de beste van de beste in handsolderen 2017?

/, PIEK Nieuws/Wie is de beste van de beste in handsolderen 2017?

IPC Wedstrijd Handsolderen
Hal 4, stand 400

Deze wedstrijd erkent diegene met de beste vaardigheden m.b.t. het solderen van complexe printplaat assemblages. Handsolderen van high density printplaten vraagt om hoog opgeleide operators, om een zero-defect soldeerproces te garanderen.

Wie is de beste van de beste? Als u denkt dat u dat heeft wat nodig is om kampioen handsolderen te worden, kom dan naar de IPC Wedstrijd Handsolderen op de SMT Hybrid Packaging 2017! De wedstrijd zal worden gehouden bij de IPC Wedstrijd stand, hal 4, stand 400.

Gedurende drie dagen zullen de deelnemers tegen elkaar strijden om een functionele elektronica-assemblage te bouwen binnen 45 minuten. De assemblies worden beoordeeld op solderen volgens de IPC-A-610F Klasse 3 criteria, de snelheid waarmee de assemblage werd geproduceerd en de algehele elektrische functionaliteit van de assemblage. De jury bestaat uit de IPC-A-610 Master Trainers.

PRIJZEN
De plaatsen 1, 2 en 3 kunnen fantastische geldprijzen winnen. Daarnaast zal de winnaar worden uitgenodigd om volgende jaar tijdens de IPC Hand Soldering Championship zijn/haar titel te verdedigen. IPC betaald dan de kosten van vliegtickets en hotel. IPC behoudt zich het recht voor om de deelnemers naar eigen inzicht te selecteren.

1st plaats = €300,- ; 2de plaats = €200,- ; 3de plaats = €100,-

Voor meer informatie contacteer Lars Wallin, IPC European Representative.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf u zich vandaag nog in. Registratie op locatie is mogelijk, maar vol is vol.

Registreren

2017-03-20T13:26:30+00:0020 maart 2017|IPC Nieuws, PIEK Nieuws|